Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία «Ποδαρικό» με την έγκριση  13 μόνιμων θέσεων στους δήμους της Ξάνθης, το 2022

«Ποδαρικό» με την έγκριση  13 μόνιμων θέσεων στους δήμους της Ξάνθης, το 2022

0

 

13 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους της Ξάνθης

Με την 13K/2021 Προκήρυξη αναμένεται να κάνει «ποδαρικό» το 2022. Η προκήρυξη αφορά τις 1.468 θέσεις εργασίας μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού. Οι θέσεις αφορούν κυρίως ειδικότητες Μηχανικών, Γεωτεχνικών, Διοικητικών, Κτηνιάτρων, Πληροφορικής, και Ιατρών – Οδοντιάτρων, Νομικής, Περιβάλλοντος, Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επαγγελμάτων Υγείας κλπ. Η προκήρυξη έχει αποσταλεί από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχαμε δημοσιεύσει η κατανομή για τους δήμους της Ξάνθης έχει ως εξής:

 

Δήμος Ειδικότητα Θέσεις
Αβδήρων ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού 1
Αβδήρων ΤΕ19 Πληροφορικής 1
Αβδήρων ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1
Αβδήρων ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1
Μύκης ΠΕ Κτηνιάτρων 1
Μύκης ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1
Ξάνθης ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1
Ξάνθης ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1
Ξάνθης ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1
Ξάνθης ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού 1
Τοπείρου ΠΕ 12.01 Πολιτικοί Μηχανικοί 1
Τοπείρου ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1
Τοπείρου Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Μηχανικοί Η/Υ 1

 

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για θέσεις μονίμων σε ΕΤ και Τράπεζα της Ελλάδος

 

Ζητούνται υποψήφιοι ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ – Ειδικότητες

 

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, η υποβολή αιτήσεων για μόνιμες προσλήψεις σε Εθνικό Τυπογραφείο και Τράπεζα Ελλάδος μέσω της προκήρυξης 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ.

Μέσω του διαγωνισμού θα επιλεγούν 50 μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Ποιες ειδικότητες ζητούνται:

ΠΕ Καλλιτεχνών – Γλυπτών

ΠΕ Μηχανικών

ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων

ΤΕ Γραφικών Τεχνών

ΤΕ Ηλεκτρολόγων

ΤΕ Ηλεκτρονικών

ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών

ΔΕ Βιβλιοδετών

ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών

ΔΕ Πιεστών – Λιθογράφων

ΔΕ Ψυκτικών

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 14:00.

 

 

ΑΣΕΠ: Πάει πίσω η προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές, προ των πυλών 910 μόνιμες προσλήψεις

 

Το 2022 θα βγει τελικά η προκήρυξη για τις προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών με την καθυστέρηση να οφείλεται στο ίδιο το υπουργείο και όχι στο ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι ήδη εργάζονται σε νοσοκομεία και τους οποίους η εμπειρία στη διάρκεια της πανδημίας, θα τους πριμοδοτήσει με μόρια για την πρόσληψή τους. Εκτός από νοσηλευτές η νέα προκήρυξη θα περιλαμβάνει ειδικότητες όπως: Κοινωνιολογίας, Βιολόγων/ Χημικών / Βιοχημικών, Διοικητικού –Οικονομικού, Πληροφορικής, Στατιστικής, Φαρμακοποιών, Ψυχολόγων, Βρεφοκόμων / Βρεφονηπιοκόμων, Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Προνοίας, Εργοθεραπευτών, Λογοθεραπευτές, Μαιευτικής / Μαιών – Μαιευτών, Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, Επισκεπτριών/Των Υγείας, Διατροφής Και Διαιτολογίας Οδοντοτεχνιτών, Βοηθών Φαρμακείου, Προσωπικού Ασφάλειας (Ημερήσιοι Φύλακες/ Φύλακες / Νυχτοφύλακες), Μαγείρων, Βοηθών Οδοτεχνιτών, Γενικών Καθηκόντων / Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας / Πλυντων-ντριων.

Παράλληλα με τη προκήρυξη για το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, θα ανακοινωθεί και νέα προκήρυξη για 910 μόνιμους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.

 

 

ΕΠΟΠ – ΟΒΑ: Πότε βγαίνουν οι προκηρύξεις για 2.600 νέες προσλήψεις

 

Οι εν λόγω προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να βγαίνουν σταδιακά από τον Φεβρουάριο και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2022

 

Προσλήψεις 1600 ΕΠΟΠ και 1000 ΟΒΑ το 2022 ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό την περασμένη εβδομάδα. Οι εν λόγω προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να βγαίνουν σταδιακά από τον Φεβρουάριο και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το 2021 ήταν η χρονιά που το νέο δυναμικό, δηλαδή Επαγγελματίες Οπλίτες και Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης, εντάχθηκε στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Το 2022 η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέσω της πρόβλεψης για πρόσληψη επιπλέον 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 Oπλιτών Bραχείας Aνακατάταξης. Επιπρόσθετα, για το 2022 ο αριθμός των εισακτέων στις Στρατιωτικές σχολές, στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (Σχολή Ευελπίδων, Σχολή Ικάρων, Σχολή Ναυτικών Δοκίμων), αναμένεται να διατηρηθεί στο αυξημένο επίπεδο των 1.335 σπουδαστών έναντι του αντιστοίχου αριθμού των 819 που εισέρχονταν στις παραγωγικές σχολές μέχρι το 2020.

 

Απώτερος σκοπός η επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 15.000 άτομα σε ορίζοντα πενταετίας. Συμβάλλοντας έτσι τόσο στην ηλικιακή ανανέωση όσο και στην ποιοτική αναβάθμιση του στελεχιακού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων”

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 101 προσλήψεις σε υπ. Τουρισμού και Κτηματολόγιο

Ποιες είναι οι ειδικότητες της προκήρυξης

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 101 προσλήψεις σε υπουργείο Τουρισμού και Κτηματολόγιο. Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στο υπουργείο τουρισμού και στο ελληνικό Κτηματολόγιο ως εξής:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα εννέα (59) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών), ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μηχανολόγων Μηχανικών), ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών), ΠΕ Νομικών, ΠΕ Οικονομικού, και ΠΕ Πληροφορικής. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σαράντα δύο (42) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΤΕ Πληροφορικής και ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…