Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τα Ξανθιωτάκια στέλνουν γράμματα και φέτος στον Αη Βασίλη

Τα Ξανθιωτάκια στέλνουν γράμματα και φέτος στον Αη Βασίλη

0

Δυο μέρες πριν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ της Ξάνθης περιμένουν ακόμη τα παιδιά που καθυστέρησαν

 

Όλα τα γράμματα αποστέλλονται στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ

 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά όμως συνεχίζονται ακόμη τα γράμματα στον Αη Βασίλη. Γράψε και συ ένα γράμμα στον Αη Βασίλη καλούν και φέτος για 30η φορά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και  το κόκκινο γραμματοκιβώτιο έχει πάρει την θέση του έξω από τα ΕΛΤΑ από τις αρχές του Δεκέμβρη περιμένοντας τους μικρούς να αποτυπώσουν στα γράμματά τους τις επιθυμίες τους και τις μικρές τους ιστορίες, όπως μόνο τα παιδιά αφηγούνται.

Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα,  υπό την βαριά σκιά της πανδημίας και η ανάγκη των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών για επικοινωνία, για σύνδεση, για ελπίδα και αισιοδοξία είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Τα παιδιά όπως μας αναφέρει ο διευθυντής των ΕΛΤΑ Ξάνθης κ. Κουρίδης Στυλιανός έρχονται ομαδικά με τα σχολεία τους αλλά και με τους γονείς τους και ρίχνουν στο γραμματοκιβώτιο το  γράμμα τους στον Αη Βασίλη. Όλα αυτά αποστέλλονται στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ όπου ανοίγονται τα γράμματα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Να σημειώσουμε ότι ειδικά φέτος που έχουν φύγει με πρόγραμμα εθελουσίας 2.000 υπάλληλοι των ΕΛΤΑ τίθεται εν αμφιβόλω αν τελικά όλα τα γράμματα των παιδιών  θα ανοίξουν λόγω έλλειψης προσωπικού σε ρόλο Αη Βασίλη!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…