Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από το 2022 ο Κώστας Κουρτίδης

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από το 2022 ο Κώστας Κουρτίδης

0

Αλλαγές και στις Αντιπεριφέρειες Δράμας και Καβάλας

Με τρεις αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει η νέα χρονιά στην ΑΜΘ. Με απόφαση του Χρήτου Μέτιου αλλάζουν οι Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ανεπίσημα, στην Ξάνθη ο Κώστας Κουρτίδης θα αντικαταστήσει από τη νέα χρονιά τον Νίκο Ευφραιμίδη. Στην Καβάλα ορίστηκε ο Αλέξης Πολίτης, ενώ στη Δράμα ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Στο νομό Έβρου παραμένει ο Δημήτρης Πέτροβιτς και στη Ροδόπη ο Νίκος Τσαλικίδης.

Ανάρτηση του Κώστα  Κουρτίδη στα social media

“Αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση και ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να με ορίσει Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Η ανάληψη των καθηκόντων μου γίνεται σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή του τόπου  και της χώρας μας.

Προσηλωμένος στο στόχο της ανάπτυξης και της προόδου της Ξάνθης, είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω τους πολίτες με ζήλο και συνέπεια, για να χαράξουμε μαζί μία δημιουργική πορεία για τον τόπο μας.

Στην προσπάθεια αυτή ζητώ τη στήριξη και τη συνεργασία όλων σας και σας καλώ να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, για δημιουργία και προκοπή.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…