Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας

Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας

0

-1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους

-2 κρεμμύδια μεγάλα

-2 καρότα

-1 σκελίδα σκόρδο

-1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια

-2 λεμόνια

-λίγο κρασί

-λίγο ξύδι

-2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ

-αλάτι

-ρίγανη

-πιπέρι

-4 μπαχάρια

-2 δαφνόφυλλα

-λίγο ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα

Βάζω σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα. Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με λίγο ξύδι. Μετά ρίχνω το λάδι τα δυο κρεμμύδια κομμένα, το σκόρδο, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και τέλος ρίχνω τα μανιτάρια! Τσιγαρίζω τα υλικά και σβήνω με το κρασί! Ρίχνω αλάτι, πιπέρι και ρίγανη! Ρίχνω νερό και σκεπάζω. Τέλος όταν είναι έτοιμο διαλύω δυο καλά γεμάτες κουταλιές της σούπας κορν-φλάουρ και τις ανακατεύω με χυμό απο δύο λεμόνια. Ρίχνω το κορν φλάουερ μεσα αλλά δεν ανακατεύω, απλά κουνάω την κατσαρόλα και πήζει κατευθείαν. Σβήνω και σερβίρω με ρύζι η πατάτες τηγανιτές!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…