-1 κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
-2 κόκκινα μήλα, κομμένα στα 8
-400 γρ. ντομάτα κονκασέ
-4 καρότα, ψιλοκομμένα
-Χυμό από 2 πορτοκάλια
-2 κ.σ. μέλι
-2 κλ. σέλερι
-2 κ.σ. πελτές ντομάτας
-1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-Αλάτι, πιπέρι
-Ελαιόλαδο
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλερι και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
Έπειτα, προσθέτουμε τα μήλα, το κουνουπίδι και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Ύστερα, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε εκ νέου και σοτάρουμε για 3 λεπτά ακόμα.
Κατόπιν, σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε ξανά και βράζουμε για 30 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το μέλι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.