-4-5 φύλλα λόλα κόκκινη (χοντροκομμένη)
-4-5 φύλλα λόλα πράσινη (χοντροκομμένη)
-μισό ματσάκι ρόκα (χοντροκομμένη)
-1 φλ. βρασμένο φαγόπυρο
-1/2 ματσάκι μαϊντανό (τρυφερά φύλλα ολόκληρα)
-1/2 ματσάκι δυόσμο (τρυφερά φύλλα ολόκληρα)
-λίγα φύλλα βασιλικό φρέσκο
-1 πράσινο μήλο με τη φλούδα (κομμένο σε λεπτές φέτες)
-1/2 φλ. φρέσκα μύρτιλα
-1/2 φλ. καρύδια
-2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
Για το ντρεσινγκ
-1/4 φλ. ελαιόλαδο
-χυμό από 1 λεμόνι
-χυμός από 1 λάιμ
-λίγο αλάτι
Για να μαγειρέψετε το φαγόπυρο μουλιάστε το πρώτα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ. Ξεπλύνετε πολύ καλά κάτω από τρεχούμενο νερό και βράστε το φαγόπυρο σε 2 φλιτζάνια νερό βραστό αλατισμένο για 3΄ λεπτά μέχρι να σκάσει ο κόκκος και να μαλακώσει ελαφρά.
Στραγγίστε κι αφήστε να κρυώσει καλά για να μπει στη σαλάτα.
Βάζουμε τα κομμένα φύλλα σαλάτας και τη ρόκα σε μία σαλατιέρα. Προσθέτουμε το φαγόπυρο, τα φρούτα, τα φύλλα από τα βότανα, τα καρύδια και τον κολοκυθόσπορο.
Χτυπάμε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.