-300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 10%
-100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
-50 γρ. ζάχαρη άχνη
-ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
-100 γρ. cranberries, αποξηραμένα
-100 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
-100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με την κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού με ένα σύρμα χειρός.
Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας 10×28 εκ. με μεμβράνη.
Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.
Διακοσμούμε από πάνω με λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries, λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε από τη φόρμα και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε. Οι μπάρες διατηρούνται στην κατάψυξη!