Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπάρες frozen yogurt

Μπάρες frozen yogurt

0

-300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 10%

-100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

-50 γρ. ζάχαρη άχνη

-ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

-100 γρ. cranberries, αποξηραμένα

-100 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα

-100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με την κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού με ένα σύρμα χειρός.

Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας 10×28 εκ. με μεμβράνη.

Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.

Διακοσμούμε από πάνω με λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries, λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.

Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε από τη φόρμα και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε. Οι μπάρες διατηρούνται στην κατάψυξη!

  • Σουσαμόπιτα

    -1 πακέτο φύλλο κρούστας -2 ½ φλ. σουσάμι καβουρδισμένο -1 ½ φλ. φρυγανιά αλεσμένη -1 ½ φλ…
  • Ρολάκια κανέλας με κολοκύθα

    -2 φύλλα σφολιάτας –300 γρ. πουρέ από γλυκιά κολοκύθα –40 γρ. μαλακή μαύρη ζάχαρη –1 κουτα…
  • tarta kydoni

    Τάρτα με κυδώνια και αμύγδαλα

    Για τη ζύμη -200 γρ. αλεύρι σκληρό Νο 1 -175 γρ. βούτυρο αγελαδινό -25 γρ. ζάχαρη -1 αυγό …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στριφτόπιτα – μαργαρίτα με αρωματικά χόρτα

  Για το φύλλο: -1 ποτήρι νερό -αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει -λίγο αλάτι -1 …