Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μακαρονάδα θαλασσινών

Μακαρονάδα θαλασσινών

0

500 γραμμ. λινγκουίνι

1 κ.σ. Αλάτι

600 γραμμ. μύδια

80 ml ελαιόλαδο

5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

250 ml λευκό κρασί

1 κ.σ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει, αλατίζετε και ρίχνετε μέσα τα λινγκουίνι.

Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε τα μύδια και ανακατεύετε.

Περιχύνετε με το κρασί και μαγειρεύετε για 15′.

Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και ρίχνετε μέσα τα λινγκουίνι. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και σερβίρετε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…