Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας- η συνέχεια στη Βουλγαρία

ΑΟΞ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας- η συνέχεια στη Βουλγαρία

0

Δύο τελευταίες προσθήκες στην ομάδα οι Ατμάν και Μονρόζ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προετοιμασίας του ΑΟΞ που έγινε στα Πηγάδια και η ομάδα αναχωρεί σήμερα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Riu Pravets της Βουλγαρίας, ενώ στην αποστολή έχουν ενταχθεί οι δύο νέοι παίκτες ο Γάλλος Μονρόζ και ο Γαλλοαλγερινός Ατμάν.

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ΑΟ Ξάνθης στα Πηγάδια διεξήχθη με αρκετή ζέστη αλλά τους παίκτες του Τζέιμι Μονρόι σταδιακά να έχουν ανεβάσει τον ρυθμό και την ένταση των προπονήσεων. Νωρίς τα πρωινά η προπόνηση της ομάδας μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, ακολουθούσε πρόγραμμα με μπάλα και τακτική σε διαφορετικές εκδοχές της άμυνας, της πίεσης, της κατοχής μπάλας και της επιθετικής ανάπτυξης. Τα απογεύματα το βάρος έπεφτε στην ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Εν τω μεταξύ στην ομάδα έχουν ενταχθεί οι δύο νέοι παίκτες, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Μονρόζ και ο 28χρονος αμυντικός μέσος Ατμάν.

Αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή RACHID AΪT – ATMANE. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Γαλλία έχοντας ρίζες από την Αλγερία, αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα του κέντρου της ομάδας μας. Ο ύψους 1,90 αμυντικός μέσος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία ανέβηκε στην La Liga το 2015. Τενερίφη, Βάασλαντ Μπέβερεν, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σφάξιεν και Αλ Φουγιαϊράχ οι επόμενες ομάδες του πριν τον ΑΟΞ. RACHID, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή SΤEEVEN JOSEPH-MONROSE. Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, έχοντας την ικανότητα να αγωνίζεται και στ’ αριστερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, στέφθηκε πρωταθλητής στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού και ήταν ο δεύτερος τίτλος στην καριέρα του  μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου με την Γκενκ το 2013. Ήταν διεθνής από την Κ-18 έως και την Ελπίδων της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα με την Γκενκ, την Γκαμπάλα και την Νέφτσι, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τη Λανς. Steeven, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…