Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Βγήκε η προκήρυξη για τους 400 Αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια

Βγήκε η προκήρυξη για τους 400 Αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια

0

Πώς θα λειτουργούν, τι αρμοδιότητες θα έχουν

 

Υποβολή αιτήσεων έως την 30η Ιουνίου

 

 

Προκηρύχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα συγκροτήσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) με τη δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 ατόμων από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη, εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων ποσοστό 80% (κατηγορία Α), δηλαδή 320 θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ.λ.π), συμπεριλαμβανομένων και των απολυτηρίων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ή ισότιμο με αυτό τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Εξαιρούνται εκείνοι του Α’ Κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Σ.Ε.Ε. Α’ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών, των Επαγγελματικών Σχολών και των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το υπόλοιπο ποσοστό 20% (κατηγορία Β) που αφορά σε 80 θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες, που κατέχουν α) πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Σ.Ε.Ε.) Β’ κύκλου β) απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑΛ. ή ισότιμο με αυτό τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Στην κατηγορία αυτή, ως βάση υπολογισμού της βαθμολογίας (μοριοδότησης) του/της υποψήφιου/ας λαμβάνεται ο βαθμός του πτυχίου. Από τους εξακόσιους 600 επιλαχόντες, οι 120 επιλαχόντες θα προέρχονται από την κατηγορία Β’.

Προϋποθέσεις

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, να μην φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου, να έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70 μ., χωρίς υποδήματα.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης μέχρι ώρα 15.00 της 30ης Ιουνίου 2021.

Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης τηλέφωνο: 25410 84865

 

 

Θέση εργασίας στην Ξάνθη

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Περιγραφή θέσης εργασίας:

Πληροφορική – Προγραμματιστές

IT Support (Hardware & Δίκτυα)

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχίο Πληροφορικής ΑΕΙ / ΤΕΙ ή αντίστοιχης Ιδ. σχολής

Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Άριστη γνώση σε επισκευές/αναβαθμίσεις Η/Υ

Εμπειρία σε προϊόντα και τεχνολογίες NETWORKING (TCP/IP, VLAN, Firewall, MTCNA κ.α.) και TELECOMS

Καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων MS Windows (2012-2016)

Άριστη γνώση και χρήση όλων των εφαρμογών MICROSOFT (word-excel-power point κτλ)

Καλή γνώση, χρήση Pivot table και ανάλυση στοιχείων

Επιπρόσθετα προσόντα

Γνώση MSSQL SERVER, ACTIVE DIRECTORY, Domain Controller, πολιτικές ασφάλειας, C#

Άριστη γνώση Αγγλικών

Παροχές

Πλήρης απασχόληση

Προοπτικές εξέλιξης

Ανταγωνιστικές αποδοχές

Άριστο περιβάλλον εργασίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Βιογραφικών: cv_engineers_2017@yahoo. com

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ από την εταιρεία ΖΑΚΩΝΗΣ Α.Ε. για τετράωρη απασχόληση σε θέση υπαλλήλου γραφείου. Τηλ. 6948747495, email: xanthi@zakonis.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ από την εταιρεία ΖΑΚΩΝΗΣ Α.Ε. για πλήρη απασχόληση σε θέση αποθηκάριου. Τηλ. 6948747495, email: xanthi@zakonis.gr

 

144 διοικητικού προσωπικού στα ΚΕΠ

 

Θέσεις και στο ΚΕΠ Ξάνθης – Έως 20 Ιουλίου οι αιτήσεις

 

 

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ της προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 144 θέσεις μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Θα καλυφθούν οι εξής: Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα εννιά (59) θέσεις κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.). Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριάντα δύο (32) θέσεις κλάδου ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.). Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πενήντα τρεις (53) θέσεις κλάδου ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.). Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στις παρακάτω Περιφέρειες/δήμους: Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δράμας, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κέας – Κύθνου, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Κιλκίς, Λευκάδας, Νότιου Τομέα Αθηνών, Πάρου, Πειραιώς, Πιερίας, Ρεθύμνης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων , Χαλκιδικής, Χανίων, Λάρισας, Μυκόνου, Ξάνθης, Σποράδων, Αργολίδας, Αρκαδίας, Δράμας, Ημαθίας, Κάλυμνου, Κορινθίας, Λακωνίας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Μήλου ν. Κίμωλος, Νήσων ν. Σαλαμίνας, Νήσων ν. Σπέτσες, Νήσων δ. Τροιζηνίας – Μεθάνων, Νήσων ν. Ύδρας, Πέλλας, Ρόδου, Τρικάλων, Φωκίδας και Χίου.\

pyrosv anat thrakis

Προκήρυξη για θέσεις διδακτικού προσωπικού στην πυροσβεστική

 

Αιτήσεις έως τις 16/6

 

Προκήρυξη θέσεων για τον ορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αξιωματικών, στη Σχολή Πυροσβεστών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης και στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (ΠΥΡ.Α) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να αποστείλουν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής, τα δικαιολογητικά του κεφαλαίου IX της παρούσας, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Δευτέρα 07-06-2021 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 16-06-2021, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ», στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι της πανδημίας του κορωνοιού COVID – 19

Για το εμπρόθεσμο της αποστολής της αίτησης λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier).

Αιτήσεις – Υπεύθυνες Δηλώσεις που θα αποστέλλονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και εκτός της ανωτέρω προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται με αιτιολογημένη απάντηση.

H ημερομηνία υπογραφής της Αίτησης – Υπεύθυνης δήλωσης και η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του Αιτούντα από την δημόσια αρχή θα πρέπει να είναι οποσδήποτε ίδια και το αργότερο έως και 16/06/2021.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…