-4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο
-2 κουταλιές ελαιόλαδο, μία + μία
-2 κουταλιές της σούπας μέλι
-1 κτσ μουστάρδα ντιζόν
-1 κτσ κίτρινη απαλή μουστάρδα
-1/2 κτσ λευκό ξύδι
-1/8 κτσ πάπρικα
-4 κλωναράκια δεντρολίβανο
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Απλώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ζεστάνετε μία κουταλιά ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα κοτόπουλο και μαγειρέψτε τα για 2 λεπτά την κάθε μεριά στο τηγάνι.
Εντωμεταξύ, προετοιμάστε την σάλτσα μουσταρδόμελο. Αναμειγνύετε την άλλη κουταλιά ελαιόλαδο με το μέλι, τις μουστάρδες, το ξύδι και την πάπρικα σε ένα μικρό μπολ ανακατεύοντας. Όταν πάρει την υφή σάλτσας τότε σταματάμε το ανακάτεμα. Μεταφέρουμε τα στήθη κοτόπουλο από το τηγάνι στο ταψί. Ρίχνουμε το μουσταρδόμελο πάνω από τα φιλέτα.
Αφήνουμε τα κλωναράκια από δεντρολίβανο ανάμεσα από τα φιλέτα. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά. Αφαιρούμε το κοτόπουλο με το μουσταρδόμελο από τον φούρνο και σερβίρουμε μετά από 5 λεπτά.