600 γρ. ντομάτες, ξεσποριασμένες και ξεφλουδισμένες
100 γρ. πιπεριές Φλωρίνης, ξεσποριασμένες
400 γρ. φράουλες
10 φύλλα βασιλικού
60 ml νερό
50 ml ελαιόλαδο
30 γρ. μηλόξιδο
10 σταγόνες ταμπάσκο
Αλάτι
Για τη μους φέτας
200 γρ. φέτα σκληρή
100 γρ. κρέμα γάλακτος
45 γρ. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χτυπάμε καλά στο μπλέντερ τις ντομάτες, την πιπεριά, τις φράουλες, τον βασιλικό και το νερό. Περνάμε το μείγμα από ψιλό σουρωτήρι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Μους φέτας: Χτυπάμε καλά στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια αφράτη κρέμα. Σερβίρουμε την παγωμένη σούπα στα πιάτα και στο κέντρο βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά από τη μους. Γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού και αγουρέλαιο.