Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 5.000 ευρώ πρόστιμο για παράβαση ωραρίου λειτουργίας σε καφέ-μπαρ της Καβάλας

5.000 ευρώ πρόστιμο για παράβαση ωραρίου λειτουργίας σε καφέ-μπαρ της Καβάλας

0

Μόλις έξι παραβάσεις εντοπίστηκαν συνολικά στην ΑΜΘ το σαββατοκύριακο

Με ελάχιστές παραβάσεις έκλεισε το κεφάλαιο της απαγόρευσης μετακίνησης στην Περιφέρεια καθώς από τη Δευτέρα έπαψε να ισχύει η απαγόρευση.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 166.869 έλεγχοι, από τους οποίους οι 88.451 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 117 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 13 συλλήψεις, ως ακολούθως:

•42 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

•28 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

•39 παραβάσεις και 13 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ανάμεσά τους, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ – μπαρ για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται η εκδίκαση του εργατικού ατυχήματος της ΕΛΒΙΖ

Μετά από πέντε αναβολές αναμένεται να τεθεί στην κρίση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάν…