Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τυροψωμάκια – κεφτεδάκια

Τυροψωμάκια – κεφτεδάκια

0

-150γρ. φέτα σπασμένη

-½ φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο

-100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

-150γρ. γιαούρτι

-3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

-1 κουτ. σούπας κοφτή ζάχαρη

-2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-60γρ. γάλα

-βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι ψιλοκομμένα

-1 κουτ. γλυκού αλάτι

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά μαζί στο μίξερ ή τα ζυμώνετε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Στρώνετε το επίπεδο ταψί του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Πλάθετε κεφτεδάκια, τα χαράζετε σταυρωτά και τα τοποθετείτε στο ταψί.

Τα αλείφετε με γάλα και τα ψήνετε στο φούρνο στους 200οC για 5 λεπτά και, μετά, χαμηλώνετε το φούρνο στους 180οC και ψήνετε για 10-15 λεπτά ακόμη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…