-200 γρ. ζάχαρη άχνη
-150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
-250 γρ. τυρί κρέμα
-1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
-ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
-300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-1 αβγό, μεσαίο
-30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
-30 γρ. cranberries
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την άχνη, το βούτυρο, το τυρί κρέμα, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και χτυπάμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα βάζουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αβγό, τα φιστίκια σπασμένα σε μικρά κομμάτια, τα cranberries και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Πλάθουμε 20 μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 18-20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.