Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητική εκδήλωση

Αθλητική εκδήλωση

0

Την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 18:30, πραγματοποιήθηκε το πρώτο διαδικτυακό φιλικό, ανάμεσα στο τμήμα U11 του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ και της ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, στο γήπεδο του Webex, με επίτιμο καλεσμένο τον καλαθοσφαιριστή, Λίνο Χρυσικόπουλο.

Οι αθλητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία, αρχικά, να μιλήσουν για την καθημερινότητά τους, χωρίς την μεγάλη τους αγάπη, την καλαθοσφαίριση.

Λόγω της ημέρας, έκανα ειδική αναφορά, στην επέτειο των 53 χρόνων, όπου η ΑΕΚ έγινε Κυπελλούχος Ευρώπης και ότι ο αθλητισμός με το σχολείο είναι δύο παράλληλοι δρόμοι που δεν επικαλύπτει ο ένας τον άλλον.

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, προπονητής του Αρίωνα, εμπνευστής της προσπάθειας, καλωσόρισε τον Βασίλη Στοάκη, προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής και τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση τους για να μιλήσει στα παιδιά των δύο ομάδων.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να ξεκινήσει την ενασχόληση του με την καλαθοσφαίριση, αναφέροντας τους μπασκετικούς του σταθμούς, κάνοντας ειδική μνεία για την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, χαρακτηρίζοντάς την, «ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται με το εθνόσημο».

Ερωτηθείς από τους μικρούς αθλητές, ποια είναι τα εφόδια ενός καλού μπασκετμπολίστα, είπε ότι πρέπει να έχει στη φαρέτρα του, υπομονή, επιμονή  σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, τονίζοντας πως «αν το θέλει πολύ, μία μπάλα και μία μπασκέτα, είναι αρκετά, για να κυνηγήσει το όνειρό του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε, στο all star game της Ξάνθης, που ήταν το πρώτο του μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, αγωνιζόμενος στην ομάδα των νέων, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε, να επιστρέψουμε όλοι σύντομα στην καθημερινότητα.

Στην πρόσκλησή μου, για διά ζώσης συνάντηση, υποσχέθηκε ότι με χαρά, στο μέλλον, θα υπάρξει.

Ευχαριστώ πολύ, τον Λίνο Χρυσικόπουλο, έναν νέο, πολύ καλό καλαθοσφαιριστή, ταπεινό και αγνό, πρότυπο για τους μικρούς αθλητές των δύο ομάδων για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην εξ αποστάσεως εκδήλωση!

Ευχαριστώ πολύ, επίσης και τους δύο καλούς προπονητές, τον δικό μας Μιχάλη Σιδηρόπουλο και της ΑΕ Κομοτηνής, Βασίλη Στοάκη, για την πραγματοποίηση της.

 

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία Νατάσα Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…