Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ταραμοκεφτέδες

Ταραμοκεφτέδες

0

200 γρ. ταραμοσαλάτα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (περίπου 50 γρ.)

5-6 κλαδιά μαϊντανό, το τρυφερό μέρος (περίπου 15 γρ.)

2-3 κλωναράκια άνηθο ή μάραθο (10-15 γρ.)

100 γρ. (περίπου) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + λίγο ακόμα για το αλεύρωμα

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Λεμόνι για το σερβίρισμα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα μπολ βάζουμε την ταραμοσαλάτα και όλα τα πράσινα ψιλοκομμένα, αφού τα πλύνουμε. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το πιπέρι και το αλεύρι σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται σε κεφτέδες. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να σφίξει. Βάζουμε σε τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει. Πλάθουμε και αλευρώνουμε τους ταραμοκεφτέδες μας. Τους τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές να ροδοκοκκινίσουν. Δεν τους τρυπάμε αλλά τους γυρίζουμε με 2 πιρούνια ή λαβίδα. Αν χρειαστεί, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά στη μεσαία ένταση. Τους βγάζουμε σε χαρτοπετσέτα να στραγγίξουν το περιττό ελαιόλαδο και τους σερβίρουμε ζεστούς με μπόλικο λεμόνι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…