Για τη ζύμη
-4 φλ. (600γρ.) αλεύρι Χωριάτικο
-1 κουταλάκι ανάμικτα ξηρά μυρωδικά
-2 κουταλάκια αλάτι
-2 κουταλάκια ζάχαρη
-3 κουταλάκια μαγιά ξηρή
-½ φλ. γάλα
-1 ¼ φλ. νερό
-30γρ. βούτυρο ανάλατο, μαλακό
-2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
-¾ φλ. σάλτσα ντομάτας
-1 φλ. λούντζα
-2 φλ. τυρί μοτσαρέλα
-1 φλ. τυρί γκούντα
-1 μεγάλο αβγό
Φτιάχνετε τη ζύμη: Βάζετε το αλεύρι, τα μυρωδικά, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύετε να αναμιχθούν. Κάνετε ένα βαθούλωμα στη μέση και ρίχνετε το γάλα, το νερό, το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Ζυμώνετε μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια σας. Αν κολλάει προσθέτετε λίγο αλεύρι. Βάζετε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ. Τη σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνετε να φουσκώσει για 2 ώρες.
Όταν το ζυμάρι φουσκώσει, το απλώνετε σε αλευρωμένο πάγκο εργασίας και με τον πλάστη ανοίγετε ένα ορθογώνιο 40 Χ 60 εκατοστά περίπου. Με τη μεγάλη πλευρά του ορθογωνίου προς το μέρος σας, απλώνετε στο ζυμάρι τη σος ντομάτας αφήνοντας στην πάνω πλευρά 5 εκατοστά περιθώριο. Σκορπίζετε από πάνω τη λούντζα και πασπαλίζετε με το τυρί.
Κτυπάτε το αβγό και με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, αλείφετε το περιθώριο που αφήσατε στη ζύμη, έτσι ώστε να κολλήσει καλά το ζυμάρι και τα ρολά να μην ανοίξουν στο ψήσιμο. Τυλίγετε σε ρολό αρχίζοντας από τη μεγάλη πλευρά που βρίσκεται προς το μέρος σας. Κλείνετε το ρολό, πιέζοντας καλά με τα χέρια σας. Με ένα μαχαίρι κόβετε το ρολό σε φέτες περίπου 2 εκ. τις οποίες γυρίζετε προς τα πάνω. Βάζετε τα ρολά σε δύο ταψιά φούρνου. Με το χέρι σας, τα πιέζετε ελαφρά. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να τα καλύψετε με πλαστική μεμβράνη και να τα φυλάξετε στο ψυγείο. Θα πρέπει να τα αφήσετε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα ψήσετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Αλείφετε τα ρολά με το κτυπημένο αβγό. Τα αφήνετε να σταθούν 20 λεπτά. Στη συνέχεια τα ψήνετε στον φούρνο για 30-40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν χρυσό χρώμα.