Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική επιτροπή δήμου Ξάνθης

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική επιτροπή δήμου Ξάνθης

0

Διανομή προϊόντων μέσω ΤΕΒΑ, ο διαγωνισμός κουφωμάτων για το κολυμβητήριο και η προμήθεια ειδών υγιεινής στην ημερήσια διάταξη

Mέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 09:30, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση της 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2021
  2. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Δημάρχου Ξάνθης
  3. Διόρθωση & συμπλήρωση της με αριθμό 400/2020 προγενέστερης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά: «Τροποποίηση της αριθμ.140/2020 προγενέστερης απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά: «Έγκριση του από 19-06-2020 πρακτικού της Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (Τ.Ε.Β.Α.) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ»»
  4. Έγκριση του από 4-1-2021 πρακτικού διενέργειας και ανοίγματος οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού και αντικατάσταση κουφωμάτων του Δημ. Κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης»
  5. Έγκριση των από 30-12-2020 & 1-2-2021 πρακτικών διενέργειας και ανοίγματος οικονομικών προσφορών για την «Προμήθεια ειδών υγιεινής, καθαριότητας και ευπρεπισμού»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανδρουλάκης: Χειροκροτώντας την προκλητική τοποθέτηση Καραμανλή, είστε συνυπεύθυνοι

Για μηδενική ενσυναίσθηση, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο …