Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη ήττα για τον ΑΟΞ στην Κρήτη από τον Εργοτέλη με 2-1

Πρώτη ήττα για τον ΑΟΞ στην Κρήτη από τον Εργοτέλη με 2-1

0

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο ΑΟ Ξάνθης το Σάββατο (6/2) στο φετινό πρωτάθλημα της SL2. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 στο Παγκρήτιο στάδιο σημειώνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 88ο λεπτό του αγώνα με τον Μπουρσέλη. Νωρίτερα ο Κόνραντ με σουτ είχε κάνει το 1-0 στο 19′ με τον Ανδρέα Τάτο να ισοφαρίζει στο 50′ σε 1-1. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς παρέμεινε στους 6 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, έχοντας αγώνα λιγότερο, ενώ την επόμενη Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων στην Άρτα, θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκη, σε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο 2′ σε αντεπίθεση του ΑΟ Ξάνθης, ο Σχρόιεν τελικός αποδέκτης της μπάλας, σούταρε από αριστερά εκτός στόχου, ενώ στο 10′ μετά από πίεση, ο Ολλανδός έκλεψε την μπάλα πασάροντας στον Καπνίδη που εκτός ισορροπίας σούταρε άουτ. Στο 19′ στην πρώτη του ευκαιρία ο Εργοτέλης μετά την πάσα του Μπουτσάκη έκανε το 1-0 με το σουτ του Κόνραατ. Στο 22′ το σουτ του Μπουτσάκη μπλόκαρε ο Ίτσο ενώ ήταν άστοχο το αδύναμο σουτ του Μανουσάκη που ακολούθησε. Στο 28′ μετά από σέντρα του Στάθη από δεξιά έφτασε στον Καπνίδη που έκανε την γυριστή κεφαλιά με τον Κατσιμήτρο να είναι σε ετοιμότητα. Στο 37′ η κεφαλιά του Τάτου πέρασε λίγο άουτ μετά τη σέντρα του Σχρόιεν. Στο 39′ η επόμενη τελική προσπάθεια ήταν του Σχρόιεν που μετά το γύρισμα του Καπνίδη, σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Αμπντουλαχί μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ μετά την προβολή του Παπάζογλου.

Στο 47′ ο Μανουσάκης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ίτσο. Στο 48′ ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από αντίπαλο και στο 50′ ο Ανδρέας Τάτος ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο Κατσιμήτρος απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού και στην επαναφορά ο παίκτης του ΑΟΞ με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 74′ το σουτ στην κίνηση του Σιατραβάνη μετά το γύρισμα του Γκαρσία δεν είχε ευτυχή κατάληξη και στο 84′ το σουτ του Τσέλιου πέρασε άουτ. Στο 88′ ο Μπουρσέλης με σουτ έκανε το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), με α’ βοηθό τον Δαυίδ Πριονα (ΕΠΣ Εύβοιας), β’ βοηθό τον Μιχαήλ Κακαφώνη (ΕΠΣ Αχαΐας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (56′ Σερβιλάκης), Νεράλ, Πέιος, Μπουτσάκης (56′ Τσέλιος), Αμπντουλαχί (77′ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65′ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46′ Μπουρσέλης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Γκαρσία, Στάθης, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Τεσίγια (65′ Δημούτσος 85′ λ. τρ. Βόλτερς), Μπριλάντε, Σχρόιεν (46′ Σιατραβάνης), Ντίνας (65′ Μυστακίδης), Τάτος, Καπνίδης (77′ Παπάζογλου Θ.).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…

Η στήλη των Συντακτών

Ειδικές Εκδόσεις

η Συνταγή της Ημέρας