Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 23 εποχικές προσλήψεις λόγω κορωνοϊού στον δήμο Ξάνθης

23 εποχικές προσλήψεις λόγω κορωνοϊού στον δήμο Ξάνθης

0
dimarxeio dec16

Αιτήσεις έως τις 25 Φεβρουαρίου

 

Ο δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού Covid-19. 

Το προσωπικό που θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι τριών (23) ατόμων. 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 οκτώ (8)  μήνες
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 3 τέσσερεις (4) μήνες
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 15 τέσσερεις (4) μήνες
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 3 οκτώ (8)  μήνες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Οι ενδιαφερόμενοι συνιστάται να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα συνημμένα σε αυτήν έγγραφα έως τις 25-02-2021 και ώρα 15.00 μ.μ., λόγω του κατεπείγοντος ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: . Αν αυτό δεν είναι εφικτό, καλούνται να τα υποβάλουν στο Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας 67132 Ξάνθη, σε κλειστό φάκελο, εντός της ίδιας προθεσμίας και ώρας.

 

dimarxio topeirou

9 εποχικές προσλήψεις λόγω κορωνοϊού στο δήμο Τοπείρου

 

Ο δήμος Τοπείρου ανακοίνωση την πρόσληψη προσωπικού ειδικότερα εννέα (9) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών, προς κάλυψη των αναγκών της Οικονομικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, λόγω της σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού 1 Από την υπογραφή της σύμβασης έως και οκτώ (8) μήνες.
ΤΕ Οικονομικού Λογιστικού 1 Από την υπογραφή της σύμβασης και έως και οκτώ (8) μήνες.
ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας 7 Από την υπογραφή της σύμβασης και έως και οκτώ (8) μήνες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο e-mail : infotopeirou@gmail.com εντός προθεσμίας 

τεσσάρων ( 4 ) εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από : 

 Παρασκευή 19-02-2021 έως Τετάρτη 24-02-2021. 

 Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καταθέσουν αίτηση με τα συννημένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου, Ταχ. Δ/νση Εύλαλο Ξάνθης Τ.Κ. 67200 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΟΑΕΔ: Σε εξέλιξη 10.000 θέσεις εργασίας για ανέργους 30 έως 49 ετών 

 

Πότε λήγει η προθεσμία

Έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 μπορούν οι δικαιούχοι άνεργοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να εκδηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα voucher του ΟΑΕΔ (voucher.gov.gr) των 10.000 θέσεων με επίδομα ύψους 2.520 ευρώ.

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ παρέχει στους δικαιούχους οικονομική ενίσχυση μέσω εκπαιδευτικού επιδόματος συνολικού ύψους 2.520 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει τόσο ενότητες θεωρητικής κατάρτισης σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής όσο και απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε τεχνικά επαγγέλματα και κλάδους αιχμής.

Αντικείμενο κατάρτισης αποτελεί η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση) και πιστοποίησης σε 10.000 ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών στους τομείς τεχνικών επαγγελμάτων: μεταποίησης / βιομηχανίας, κατασκευών, υγείας – πρόνοιας, τουρισμού και επισιτισμού.

Προϋποθέσεις

Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι και να βρίσκονται εκτός Εκπαίδευσης, Απασχόλησης και Κατάρτισης. Να έχουν γεννηθεί από 1.10.1971 μέχρι και 31.12.1990.

Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που το απολυτήριο υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.

Επίδομα κατάρτισης

Σύμφωνα με την προκήρυξη του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος, δικαιούται να λάβει συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διακρίνεται σε επίδομα θεωρίας και επίδομα πρακτικής άσκησης, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι ευρώ (2.520,00€).

Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται για κάθε καταρτιζόμενο συνολικά σε 1.000,00 ευρώ (Για χρονικό διάστημα: 200 ώρες X 5 €/ώρα). Το επίδομα πρακτικής άσκησης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 1.520,00 ευρώ, (Για χρονικό διάστημα: 380 ώρες X 4€/ώρα).

 

ΑΣΕΠ: 25 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία

 

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 19/02/20221-01/03/2021

 

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία 782 προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες

 

Μεταξύ τους ο δήμος Ξάνθης και δήμος Αβδήρων

Η καταληκτική προθεσμία ανάρτησης του σχετικού αρχείου από τους ΟΤΑ ορίζεται η 1η Μαρτίου.

Εγκύκλιος προς συγκεκριμένους ΟΤΑ που περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και μέχρι πότε απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών. 

Το Υπουργείο ζητά τις άμεσες ενέργειες της Αυτοδιοίκησης εντός της προθεσμίας της 1ης Μαρτίου «ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοση της Προκήρυξης το συντομότερο δυνατόν».

Πρόκειται για την αριθμ. 12119/18.2.2021 Εγκύκλιο της Γ.Γ. Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, με τίτλο «Πρόσθετα προσόντα, επιβεβαίωση των θέσεων τακτικού προσωπικού των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2021 και αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών».

Απευθύνεται σε συγκεκριμένους ΟΤΑ, που μπορείτε να δείτε και στο τέλος του παρόντος και περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και μέχρι πότε. Υπογραμμίζουμε ότι καταληκτική προθεσμία ανάρτησης του σχετικού αρχείου από τους ΟΤΑ ορίζεται η 1η Μαρτίου. Η αποστολή του σχετικού εγγράφου μετά των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ανάρτηση του αρχείου και σε κάθε περίπτωση έως την 1η Μαρτίου.

 

 

 

 

Αίτημα για 957 προσλήψεις από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Την ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας με την πρόσληψη 957 ατόμων ζητά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου το αίτημα αφορά στην πρόσληψη:

– Για 6,5 μήνες 209 γεωπόνων, ή ελλείψει αυτών, κατά σειρά, τεχνολόγων φυτικής παραγωγής, Θερμοκηπιακών καλλιεργειών, ανθοκομίας και Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων

– Για 34 ημερομίσθια ανά άτομο, για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών 334 εργατοτεχνητών

– Για 60 ημερομίσθια ανά άτομο, για διάστημα 6,5 μηνών, 414 εργατοτεχνητών.

Για το αιτούμενο προσωπικό το ύψος της δαπάνης που θα προκύψει θα ανέλθει σε 3.181.144 ευρώ για το οικονομικό έτος 2021 σε βάρος των προϋπολογισμών των Περιφερειών, η οποία θα καλυφθεί από τους αποδιδόμενους σε αυτές Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…