Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτόπουλο φιλέτο με κρεμμυδάκια και μανιτάρια

Κοτόπουλο φιλέτο με κρεμμυδάκια και μανιτάρια

0

4 μεγάλα κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου

5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

250 γρ. μανιτάρια

κρέμα γάλακτος

1 ποτήρι λευκό κρασί

Αλάτι, πιπέρι

1 κουταλιά λάδι

ρίγανη

1 μικρή σκελίδα σκόρδο

Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τέλος το σκόρδο ψιλοκομμένο. Βάζουμε σε σιγανή φωτιά λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια καλά και από τις δύο πλευρές και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε.

Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια (όλα ψιλοκομμένα) για 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αρκετή γιατί πήζει αμέσως) και το κρασί.

Ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά και ρίχνουμε στην σάλτσα τα φιλετάκια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις πήξει είναι έτοιμο (5 λεπτά περίπου).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…