10 μεγάλα καρότα καθαρισμένα
2 πράσα μόνο το λευκό μέρος σε κομμάτια
800 ml νερό
150 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. μαργαρίνη
70 ml νερό
2 κ.γλ. κόρν φλάουρ
10 κ.σ. ζάχαρη καστανή
½ φλ. καρύδια ψιλοκομμένα
αλάτι
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη. Κόβουμε τα πράσα και τα καρότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα με λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα 800 ml νερό. Αφήνουμε να μαλακώσουν πολύ και τα σουρώνουμε. Το ζωμό τον κρατάμε. Πολτοποιούμε τα λαχανικά και προσθέτουμε το ζωμό. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ στα 70 ml νερό. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε το νερό με το κόρν φλάουρ και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 6-10 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη ζάχαρη με τα καρύδια μόλις αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη αδειάζουμε τα καρύδια σε μια λαδόκολλα και περιμένουμε να κρυώσουν. Σερβίρουμε τη σούπα και από πάνω τα καραμελωμένα καρύδια.