Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ικανοποιημένος ο Πόποβιτς από το βαθμό της ισοπαλίας

ΑΟΞ: Ικανοποιημένος ο Πόποβιτς από το βαθμό της ισοπαλίας

0

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική

Η προχθεσινή εμφάνιση του ΑΟΞ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας που περίμεναν τη νίκη, αν κρίνουμε από τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια της ΠΑΕ. Κάποιοι θερμόαιμοι ζητούν ακόμα και το κεφάλι του Πόποβιτς (έχοντας μόλις τέσσερα παιχνίδια στο ενεργητικό του!), νοσταλγώντας ίσως άλλες παλαιότερες εποχές στην ιστορία της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του ΑΟΞ δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών των φιλάθλων, που θεωρούν αυτονόητη την πρωτιά στη SUPERLEAGUE 2 λόγω και της θητείας στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Η σημερινή ομάδα έχει συσταθεί από το μηδέν, δεν έχει ομοιογένεια και χρειάζεται πολλά χιλιόμετρα ακόμα στο γρασίδι για να δέσουν οι παίκτες και να μπορέσουν να προσφέρουν το θέαμα και τα αποτελέσματα που μπορούν να φέρουν, ανάλογα τουλάχιστον με το ταλέντο και την αξία τους.

Η ομάδα ήταν ασυντόνιστη στο πρώτο μέρος, με πολλά λάθη, αφήνοντας στους γηπεδούχους το περιθώριο να δημιουργούν ευκαιρίες, μία εκ των οποίων μετουσιώθηκε σε γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε και η ισοφάριση ήρθε νωρίς, στο 55΄. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ενώ η Ξάνθη θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο 95΄ με την τεράστια ευκαιρία του Καπνίδη.

Ικανοποιημένος δήλωσε από τον βαθμό της ισοπαλίας ο Τόνι Πόποβιτς στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα. Βέβαια, αρχικά παραδέχθηκε ότι «στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν φτωχή αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, εξελίξαμε το παιχνίδι μας και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Αυστραλοκροάτης τεχνικός σχολίασε: «Πήραμε έναν βαθμό, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή την άνοδο».

Για το ποιες ομάδες ξεχωρίζουν απάντησε: «Είναι ένα πρωτάθλημα-μαραθώνιος, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και εμείς θα πάμε αγώνα με τον αγώνα να βελτιωθούμε. Σε 5-6 αγωνιστικές θα φανεί όποιος μπορεί να ξεχωρίσει. Σε κάθε περίπτωση είμαι βέβαιος πως πήραμε έναν σημαντικό βαθμό σήμερα».

Τέλος με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθης ευχαριστεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός για την άψογη φιλοξενία της ξανθιώτικης αποστολής, μία φιλοξενία που επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου στα Πηγάδια.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Τέσσερις ισοπαλίες και δυο νίκες, μια γηπεδούχου και μια φιλοξενούμενου, ήταν ο απολογισμός των αποτελεσμάτων της 4ης αγωνιστικής στην Super League 2 με την Ξάνθη να είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Εργοτέλης πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας στο κρητικό ντέρμπι τα Χανιά που έρχονται έτσι λαβωμένα από αυτό το αποτέλεσμα στην Θράκη το Σάββατο, ενώ τα Τρίκαλα επικράτησαν άνετα με 3-0 της Δόξας Δράμας. Όλα τα άλλα ματς έληξαν ισόπαλα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και οι σκόρερς

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2 (45′ Γιούσης, 81′ Κουσκουνάς – 10′,68′ Mαραθωνίτης)

Χανιά – Εργοτέλης 0-1 (56′ Μανουσάκης)

ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας 0-0

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1 (45+2′ Τζιώρας – 55′ Θυμιάνης)

Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός 1-1  (40′ Λινάρδος – 90+4′ Κάστρο)

ΑΟ Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 3-0 (39′ Ντιαλόσι, 59′ Σταματής, 76′ Ευθυμίου)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ):

  1. Λεβαδειακός 8 (6-2)

-. ΑΟ Τρίκαλα 8 (6-2)

  1. Παναχαϊκή 6 (6-4)

-. Διαγόρας Ρόδου 6 (4-3)

  1. ΑΟ Ξάνθη 5 (3-2)*
  2. Ιωνικός Νίκαιας 5 (3-3)
  3. Εργοτέλης 3 (1-2)*

-. ΑΕ Καραϊσκάκης 3 (5-7)

  1. OΦ Ιεράπετρας 3 (3-5)
  2. ΑΟ Χανιά 2 (2-3)*
  3. Απόλλων Λάρισας 2 (1-3)
  4. Δόξα Δράμας 0 (0-3)**

* Χανιά, Εργοτέλης και Ξάνθη έχουν ένα ματς λιγότερο.

** Η Δόξα Δράμας έχει τρία ματς λιγότερα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…