Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ζυμαρικά με σπανάκι και καρύδια

Ζυμαρικά με σπανάκι και καρύδια

0

-500γρ ζυμαρικά

-350γρ. σπανάκι baby

-1 φλιτζ. καρύδια καβουρντισμένα

-250γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης

-⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο

-1 φλιτζανάκι μηλόξυδο

-αλάτι

-πιπέρι

Βάζουμε το νερό σε μία κατσαρόλα στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση το νερό, ρίχνουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Στραγγίζουμε στον αναγραφόμενο χρόνο βρασίματος (να είναι αλ ντέντε).

Σ’ ένα τηγανάκι, ζεσταίνουμε τα καρύδια με το ξύδι. Τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα με τα ζυμαρικά.

Προσθέτουμε το σπανάκι, την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…