Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το lockdown δεν επηρεάζει τις επισκέψεις στον ψυχολόγο

Το lockdown δεν επηρεάζει τις επισκέψεις στον ψυχολόγο

0

Για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται ενημερώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών “Ψυχή τε και σώματι” με βάση τις οδηγίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων

Το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών “Ψυχή τε και σώματι” ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του lockdown θα παραμείνει ανοιχτό, τηρώντας τις επίσημες οδηγίες για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Ακολουθεί επιστολή από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων σχετικά με τη διαδικασία που απαιτείται για τη “Βεβαίωση Μετακίνησης Πολιτών για Επίσκεψη σε Ψυχολόγο”.

«Οδηγίες σχετικά με την λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού».

Μετά από επιβεβαίωση που έλαβε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την «Βεβαίωση Μετακίνησης Πολιτών για Επίσκεψη σε Ψυχολόγο» ενημερώνει:

Α. Ψυχολόγος : Ο ψυχολόγος υποχρεούται να στείλει στον πελάτη γραπτό ή ηλεκτρονικό μήνυμα (SMS ή e-mail), στο οποίο θα αναφέρεται η ημέρα και ώρα διεξαγωγής της συνεδρίας, καθώς επίσης και η διεύθυνση του ιδιωτικού του γραφείου, όπου θα πραγματοποιηθεί.

Β: Πελάτης : Πριν μετακινηθεί θα πρέπει να φροντίσει για τα κάτωθι:

Ο πελάτης, κατά την μετακίνησή του, οφείλει να φέρει οπωσδήποτε μαζί του το γραπτό μήνυμα SMS ή email που του έχει αποστείλει ο Ψυχολόγος και στο οποίο αναφέρεται η ημέρα και η ώρα του ραντεβού για συνεδρία καθώς επίσης και η διεύθυνση του ιδιωτικού γραφείου του Ψυχολόγου.

Ο πελάτης για μεμονωμένες μετακινήσεις (τύπου Β), έχει 3 επιλογές:

α) SMS στο 13033, β) εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, γ) χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, στα οποία αναφέρονται: Όνομα/Επίθετο, Διεύθυνση Κατοικίας, Λόγος μετακίνησης που εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού, Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή. Ο πελάτης δηλώνει στην Βεβαίωση Τύπου Β, Κατ΄ εξαίρεση Μετακίνηση Πολιτών ως αιτιολογία την «1 – Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία». Τον ίδιο λόγο μετακίνησης δηλώνει και στην περίπτωση που κάνει χειρόγραφη δήλωση αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του Ψυχολόγου.

Ο πελάτης οφείλει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…