Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Superleague 2: Αναβολή της πρεμιέρας για τις 14 Νοεμβρίου

Superleague 2: Αναβολή της πρεμιέρας για τις 14 Νοεμβρίου

0

Θετική εξέλιξη στα τηλεοπτικά – αγκάθι τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Η εκκρεμότητα με τα τηλεοπτικά σε Super League 2 και Football League, οδεύει προς τη λύση της μετά και το Δ.Σ. των δύο πρωταθλημάτων την Τρίτη, όπου συζητήθηκε και η πρόταση της ΕΡΤ, ωστόσο η πρεμιέρα αναβάλλεται για τις 14 Νοεμβρίου, για υγειονομικούς τώρα λόγους!

Στο Δ.Σ. συζητήθηκε η οικονομική πρόταση από την πλευρά της ΕΡΤ, η οποία δίνει μικτά το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ στην SL2, ενώ στην FL τα προσφερόμενα χρήματα είναι 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας αντιστοιχούν περί τις 180.000 ευρώ καθαρά, ενώ γι’ αυτές της τρίτης κατηγορίας 70.000 ευρώ.

Από Λεβαδειακό και Χανιά, πάντως, εκφράστηκαν διαφωνίες για τα συγκεκριμένα χρήματα και αποφασίστηκε η κουβέντα να συνεχιστεί προτού δοθεί τελική απάντηση.

Ωστόσο εκεί, όπου διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει χρόνος για να τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες ήταν στο να εναρμονιστεί πλήρως το Υγειονομικό πρωτόκολλο της δεύτερης κατηγορίας, με αυτό της Super League 1 , που αποτελεί προαπαιτούμενο, για να δοθεί η εκκίνηση.  Έτσι αποφασίστηκε η πρεμιέρα να δοθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου.

Οι σχετικές διαδικασίες τρέχουν, οι επιτελείς της Λίγκας και των συλλόγων προχωρούν τις διαδικασίες και παράλληλα έχουν λάβει την σχετική έγκριση από την Πολιτεία. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε η αναβολή μίας εβδομάδας και δεν ανακοινώθηκε αναστολή, ανάλογη με τις μικρότερες κατηγορίες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…