Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Γ. Μπατζακίδης έγραψε βιβλίο για τον άνθρωπο που έχτισε το Ρολόι της Ξάνθης

Ο Γ. Μπατζακίδης έγραψε βιβλίο για τον άνθρωπο που έχτισε το Ρολόι της Ξάνθης

0

Ενημερώνει ότι την έρευνα που προηγήθηκε θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν

Ο Γιώργος Μπατζακίδης, πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών που επί μακρό ασχολείται με την ιστορία της πόλης, ενημερώνει για την έκδοση του βιβλίου του που αφορά στον άνθρωπο που έχτισε τον πύργο του ρολογιού.

Στη σχετική δημόσια επιστολή του ο ίδιος σημειώνει, «Αγαπητοί φίλοι, όσοι με γνωρίζετε και ξέρετε τι άνθρωπος είμαι, θέλω να μοιραστώ την τεράστια χαρά μου μαζί σας.

Έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι επίπονης μελέτης, εξαντλητικής έρευνας και συγγραφής, έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσω ότι το βιβλίο μου που αφορά τον άνθρωπο που έχτισε το ρολόι της Ξάνθης, έχει εκδοθεί και βρίσκεται στα χέρια μου εδώ και 10 ημέρες από το εξαιρετικό τυπογραφείο της Ξάνθης, του Γιώργου Δαλακάκη.

Τούτη η ιστορική έρευνα είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς, δίχως να επεκταθώ σε ονόματα προς το παρόν.

Παρακαλώ πολύ, να κάνουμε όλοι μαζί λίγη υπομονή μέχρι να γίνει η παρουσίαση του βιβλίου και να σεβαστούμε τον κόπο αυτής της έρευνας. Σας υπόσχομαι πως όταν μας το επιτρέψει η κατάσταση που έχουμε περιέλθει, με χαρά, αγάπη και συγκίνηση θα κυκλοφορήσει την ημέρα της παρουσίασης όπου και όποτε και αν γίνει.

Φυσικά, θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως για τον προσωπικό σας προγραμματισμό».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκδοση αυτή έχει συνάμα επετειακό χαρακτήρα, για τα 150 χρόνια από την ανέγερση του Πύργου του ρολογιού της Ξάνθης (1870 – 2020).

ΕΞΩΦΥΛΛΟ – (ΠΙΝΑΚΑΣ): Το έργο: “Hacı Emin Ağa” – Ειρήνη Βογιατζή, Ακρυλικά, ξυλομπογιές, μελάνια σε χαρτί canson 29Χ19 /2020 Συλλογή Γ. Μπατζακίδη

Ο Γιώργος Μπατζακίδης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…