Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τρεις ακόμη θάνατοι σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και Καβάλα

Τρεις ακόμη θάνατοι σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και Καβάλα

0

49χρονος Κομοτηναίος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό κατέληξε στο Νοσοκομείο αναφοράς. 69χρονος κατέληξε στο σπίτι του. Αρνητικό ρεκόρ έντεκα νοσηλευόμενων στη ΜΕΘ

 Η 82χρονη από το δήμο Φιλίππων είναι ο πρώτος θάνατος που καταγράφεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, από την αρχή της πανδημίας

Ένας άνδρας κατέληξε την Τετάρτη το πρωί από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 40.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, πρόκειται για έναν 49χρονο από την Κομοτηνή ο οποίος διακομίσθηκε στις 4 Νοεμβρίου από το νοσοκομείο της Κομοτηνής σε αυτό της Αλεξανδρούπολης και μπήκε αμέσως στην ΜΕΘ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, μία γυναίκα 82 ετών από τον πρώην Δήμο Φιλίππων που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, κατέληξε επίσης. Η γυναίκα είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πέντε μέρες πριν.

Μέχρι στιγμής, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας «μετράει» πέντε θανάτους από Covid-19, με βάση τα στοιχεία ΕΟΔΥ σύμφωνα με τον τόπο κατοικίας των ασθενών, ωστόσο η περίπτωση της 82χρονης από τους Φιλίππους είναι ο πρώτος που καταγράφεται εντός του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Κατέληξε στο σπίτι του στην Ορεστιάδα 69χρονος που ήταν σε καραντίνα

Επίσης, χθες τα ξημερώματα κατέληξε στο σπίτι του στην Ορεστιάδα ένας 69χρονος άνδρας-επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, που είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα και είχε τεθεί σε καραντίνα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο θάνατος αναφέρεται ως «αιφνίδιος καρδιακός», καθώς εικάζεται ότι στην εξέλιξη της ασθένειας από τον ιό, ο άνδρας εμφάνισε μυοκαρδίτιδα που του προκάλεσε αρρυθμία.

Κατειλημμένες 11 κλίνες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου αναφοράς

Την ίδια στιγμή, αυξάνεται ο αριθμός τον νοσηλευομένων από κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, αγγίζοντας για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας (τον Μάρτιο) το διψήφιο νούμερο, έντεκα.

Την Τρίτη καταγράφηκαν ακόμη πέντε εισαγωγές ενώ δόθηκαν και έξι εξιτήρια.

Με αυτά τα δεδομένα 73 είναι οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης εκ των οποίων οι  59 είναι στη μονάδα covid-19, έντεκα 11 στη ΜΕΘ και τρεις 3 στη ΜΕΛ.

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…