-1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κομμάτια 3 εκ.
-500 γρ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
-70 ml μπράντι
-50 ml χυμός λεμονιού
-600 ml ανάμεικτος φρεσκοστυμμένος χυμός από πορτοκάλι και μανταρίνι
-3 κουτ. γλυκού ανάμεικτο ξύσμα λεμονιού, πορτοκαλιού και μανταρινιού
-150 γρ. καρότα ολόκληρα, καθαρισμένα
-1 κουτ. γλυκού πικάντικη πάπρικα
-1/2 μάτσο φρέσκος κόλιανδρος ή δυόσμος, ψιλοκομμένος
-60 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος. Στην ίδια κατσαρόλα και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και αλάτι για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας. Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το μπράντι και αφήνουμε 2 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τους χυμούς, τα καρότα, την πάπρικα, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα ή μέχρι να γίνει το κρέας. Βγάζουμε τα καρότα και τα βάζουμε στον κάδο του πολυκόφτη. Προσθέτουμε και 1 κουτάλα από το ζουμί της κατσαρόλας και τα χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα. Περιχύνουμε το φαγητό, πασπαλίζουμε με το αρωματικό και αποσύρουμε από τη φωτιά.