Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τυροπιτσάκια

Τυροπιτσάκια

0

-2 αυγά

-1/4 κούπα ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο

-1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, περίπου

-1φακελάκι μπέικιν πάουντερ

-Ένα κομμάτι τυρί φέτα

-1 κούπα σκληρό τυρί Δανίας

-μισή πράσινη πιπεριά

-μισή πιπεριά Φλωρίνης

-λίγο ζαμπόν σε κύβους

-αλάτι

Στην αρχή χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το λάδι στα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε έπειτα τα τυριά. Σπάμε την φέτα με τα χέρια μας και κόβουμε την πράσινη πιπεριά, την πιπεριά Φλωρίνης και το ζαμπόν σε κύβους. Προσθέτουμε τα υλικά μας στο μείγμα.

Στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύουμε το μείγμα μας. Αφού φτιάξουμε μία όμορφη ζύμη με τα χέρια, πλάθουμε τα μικρά μας τυροπιτσάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Τα αλείφουμε με λίγο λάδι και φροντίζουμε τα τυροπιτσάκια μας να έχουν μία μικρή απόσταση μεταξύ τους στο ταψί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον τα ψήσουμε μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη.

  • Ελιόπιτα κέικ

      -4 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 ποτήρι ελαιόλαδο -3 κ.γ. baking powder -1…
  • Ελιόπιτα κέικ

      -4 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 ποτήρι ελαιόλαδο -3 κ.γ. baking powder -1…
  • Κανελόπιτα νηστίσιμη

    1 κούπα λάδι, ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 κούπα ζάχαρη 1 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι Το ξύ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παστίτσιο μανιταριών

-500 γρ. μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο -1 κιλό μανιτάρια (μπορείτε να επιλέξετε λεντινούλ…