1 φύλλο σφολιάτας
140 γραμμ. μπέικον ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
2 καρότα χοντροτριμμένα
1 στήθος κοτόπουλου ψητό ή βραστό
100 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη
100 γραμμ. μοτσαρέλα τριμμένη
100 γραμμ. τυρί κρέμα
200 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μεγάλα αυγά
αλάτι, πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε χωρίς λάδι το μπέικον, προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά συνεχίζοντας για 5′ ακόμα. Ρίχνουμε και το τριμμένο καρότο και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για άλλα 5′, ανακατεύοντας συνεχώς. Τέλος προσθέτουμε και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη γέμιση και προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τη γεύση μας.
Λαδώνουμε καλά ένα μεσαίο ταψί και στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε από πάνω ομοιόμορφα τη γέμιση.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γιαούρτι και περιχύνουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε την τάρτα μας για 50′ περίπου, μέχρι να ροδίσει.