Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι

0

1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (500 γρ.)

750 γρ. κασέρι τριμμένο

200 γραμ. φέτα τριμμένη

4 μεγάλα αυγά

200 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος

1/2 λίτρο φρέσκο γάλα

Τρίβουμε τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Βουτυρώνουμε ελαφρά το ταψί του φούρνου. Ανοίγουμε με τα δάκτυλα το φύλλο και στρώνουμε το μισό στο ταψί. Σκορπίζουμε το τριμμένο κασέρι πάνω στο φύλλο και από πάνω ρίχνουμε την φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει και περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και σε πάνω κάτω φωτιά, για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να ροδίσει.

  • Πιπερόπιτες φωλιές

    -1 πακέτο φύλλο κρούστας (περίπου 11 φύλλα) -1 κούπα λάδι ή βούτυρο ή μισό μισό Γέμιση -1 …
  • Ελιόπιτα κέικ

      -4 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 ποτήρι ελαιόλαδο -3 κ.γ. baking powder -1…
  • Ελιόπιτα κέικ

      -4 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 ποτήρι ελαιόλαδο -3 κ.γ. baking powder -1…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κερκυραϊκή παστιτσάδα με πέννες

-1 κoτόπουλο κομμένο σε μερίδες -1 φλιτζάνι ελαιόλαδο -2 μεγάλα κρεμμύδια, τριμμένα στον τ…