Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι

0

1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (500 γρ.)

750 γρ. κασέρι τριμμένο

200 γραμ. φέτα τριμμένη

4 μεγάλα αυγά

200 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος

1/2 λίτρο φρέσκο γάλα

Τρίβουμε τα τυριά στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Βουτυρώνουμε ελαφρά το ταψί του φούρνου. Ανοίγουμε με τα δάκτυλα το φύλλο και στρώνουμε το μισό στο ταψί. Σκορπίζουμε το τριμμένο κασέρι πάνω στο φύλλο και από πάνω ρίχνουμε την φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει και περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και σε πάνω κάτω φωτιά, για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να ροδίσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…