Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χρήστος Πανόπουλος:  Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου

Χρήστος Πανόπουλος:  Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου

0

Τι είπε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΟΞ

Με την επισημοποίηση της μεταβίβασης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ Ξάνθη που κατείχε η εταιρεία των Πανόπουλου- Συγγελίδη και την ανάληψη της διοίκησης από τον νέο ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Χρήστο Πανόπουλο που φεύγει επιχειρηματικά από την πόλη, αλλά όπως λέει ο ίδιος, « η Ξάνθη θα είναι πάντα ένα κομμάτι από τη ζωή μου». Θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς υπερβολή, πως κι εκείνος, μετά από τριάντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ομάδα του ΑΟΞ, έχει γίνει ένα κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης…

Γράφει στην δήλωσή του ο Χρήστος Πανόπουλος:

« Αγαπητοί μου Ξανθιώτες,

Τη μισή μου ζωή την πέρασα έχοντας δίπλα μου ένα αναπόσπαστο και μοναδικό κομμάτι που λεγόταν Ξάνθη. Στη διαδρομή αυτή έκανα σωστά και λάθη. Μπορεί τα λάθη να ήταν και περισσότερα. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και η ιστορία.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου όλους εσάς που ήμασταν μαζί όλα αυτά τα 30 χρόνια και ακόμα περισσότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει τώρα για την ομάδα, για την Ξάνθη, για την ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Βασίλης Παπαδημητρίου, θα οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλύτερες μέρες, ακόμα καλύτερες και από τις καλές που είχαμε ζήσει. Σε αυτόν προσωπικά, στον άμεσο συνεργάτη του Τάσο Γιαμουρίδη και στο team των ανθρώπων που τους πλαισιώνουν, εύχομαι ολόψυχα να ‘χουν δύναμη και επιτυχίες.

Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ: Δίνει δανεικούς σε Γ΄Εθνική και Football League επτά ποδοσφαιριστές

Έκλεισε τις μεταγραφές με τον 20χρονο Αυστραλό Κρίστιαν Πόποβιτς Επτά νεαρούς παίκτες του …