Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 4 ΓΕΛ, 2 ΕΠΑΛ και 4 Γυμνάσια συνεχίζουν τον χορό των καταλήψεων

4 ΓΕΛ, 2 ΕΠΑΛ και 4 Γυμνάσια συνεχίζουν τον χορό των καταλήψεων

0

Καμία ένταση στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης – Για παραπληροφόρηση κάνει λόγο η Διευθύντρια

 

Το επιβεβαιώνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η Αστυνομία

 

Συνεχίστηκαν και χθες Τετάρτη οι καταλήψεις στα σχολεία του νομού μας. Πλέον στον «χορό» πρωτοστατούν τα Λύκεια όπου είναι πιο έντονες οι αντιδράσεις για την μάσκα. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης χθες είχαν κατάληψη τα: 1ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο Γενικά Λύκεια Ξάνθης και το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης.

Επίσης το 1ο και το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης ενώ το Γυμνάσιο Πολυσίτου και το Γυμνάσιο Σμίνθης είχαν αποχή.

Καμία ένταση στο 1ο Γυμνάσιο – Διαψεύδει δημοσίευμα η Διευθύντρια του Γυμνασίου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Εμφανώς ενοχλημένη από δημοσίευση του site: xanthinea.gr με τίτλο: «Ξάνθη: Ένταση και… συνωστισμός στο 1ο Γυμνάσιο για την κατάληψη» , δήλωσε στο «Ε» η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κα Νεστορίδου Φωτεινή: «Καμία απολύτως ένταση δεν υπήρξε στο σχολείο. Έγινε η κατάληψη η οποία έληξε το μεσημέρι. Αλλά δεν υπήρξε ούτε ένταση ούτε συνωστισμός.  Πρόκειται για παραπληροφόρηση. Το ίδιο διαβεβαίωσε στο «Ε» η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη: «Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν δημιουργήθηκε καμία ένταση στην σημερινή πρώτη μέρα της κατάληψης»

Να σημειώσουμε τέλος ότι στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι κλήθηκε η Αστυνομία που κατέφτασε στο σχολείο,  όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκτίναξη του κορωνοϊού στα λύματα της Ξάνθης

Αυξήθηκε κατά  +196% από 5 έως 11 Απριλίου – +20% στην  Αλεξανδρούπολη Υπενθυμίζουμε…