250 γρ. μπισκότα μιράντα ολικής αλέσεως
2 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη light
3 φακελάκια ζελέ, αν θέλετε light(το ένα μπορεί να είναι με διαφορετική γεύση από τα άλλα δύο)
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%
Φρέσκα φρούτα
Προαιρετικά: αμύγδαλο τριμμένο ή φιλέ
Τρίβουμε τα μπισκότα με τη μαργαρίνη, όπως ακριβώς για το cheese cake και βάζουμε στο μίγμα σε μικρή στρογγυλή φόρμα (κατά προτίμηση διαιρούμενη αν θέλουμε να το μεταφέρουμε σε πιατέλα). Ετοιμάζουμε τα δύο φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες όμως ΑΝΤΙ για τα δύο ποτήρια κρύο νερό βάζουμε τα γιαουρτάκια. Σε αυτή την κρέμα αν θέλουμε βάζουμε και το αμύγδαλο. Ρίχνουμε την κρέμα ζελέ-γιαουρτιού επάνω από τα μπισκότα και μεταφέρουμε το γλυκό στην κατάψυξη.
Ετοιμάζουμε το τρίτο ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα φρούτα. Πλένουμε, καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε τα φρέσκα φρούτα και τ’ ανακατεύουμε με το ζελέ. Όταν η κρέμα ζελέ γιαουρτιού είναι έτοιμη προσθέτουμε από πάνω το ζελέ με τα φρούτα και περιμένουμε να πήξει και αυτό το στρώμα.