Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τούρτα Ζελέ με φρέσκα φρούτα

Τούρτα Ζελέ με φρέσκα φρούτα

0

250 γρ. μπισκότα μιράντα ολικής αλέσεως

2 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη light

3 φακελάκια ζελέ, αν θέλετε light(το ένα μπορεί να είναι με διαφορετική γεύση από τα άλλα δύο)

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%

Φρέσκα φρούτα

Προαιρετικά: αμύγδαλο τριμμένο ή φιλέ

Τρίβουμε τα μπισκότα με τη μαργαρίνη, όπως ακριβώς για το cheese cake και βάζουμε στο μίγμα σε μικρή στρογγυλή φόρμα (κατά προτίμηση διαιρούμενη αν θέλουμε να το μεταφέρουμε σε πιατέλα). Ετοιμάζουμε τα δύο φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες όμως ΑΝΤΙ για τα δύο ποτήρια κρύο νερό βάζουμε τα γιαουρτάκια. Σε αυτή την κρέμα αν θέλουμε βάζουμε και το αμύγδαλο. Ρίχνουμε την κρέμα ζελέ-γιαουρτιού επάνω από τα μπισκότα και μεταφέρουμε το γλυκό στην κατάψυξη.

Ετοιμάζουμε το τρίτο ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα φρούτα. Πλένουμε, καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε τα φρέσκα φρούτα και τ’ ανακατεύουμε με το ζελέ. Όταν η κρέμα ζελέ γιαουρτιού είναι έτοιμη προσθέτουμε από πάνω το ζελέ με τα φρούτα και περιμένουμε να πήξει και αυτό το στρώμα.

  • Γαλακτομπακλαβάς

    Για σιρόπι: 3 ½ φλιτζάνια ζάχαρη, 3 ½ φλιτζάνια νερό, ½ ένα λεμόνι ημι πρεσκέζ, 1 κ. σούπα…
  • Kέικ μπακλαβά

    -100 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα (Για τη γέμιση) -4 φύλλα κρούστας -2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο…
  • Ξεροτήγανα νηστίσιμα

    Για τα ξεροτήγανα -4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. -2 μικρά ακέρωτα πορτοκάλια (το χυμό και το ξύσμα τ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλαμαράκια μεθυσμένα

-1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα -1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής -1 κρεμ…