Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Τσιλιγγίρης: Έμπρακτο το ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θράκη

Σ. Τσιλιγγίρης: Έμπρακτο το ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θράκη

0

Δήλωση με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας για το 12%

 Σε δήλωση με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας για την επιδότηση του κόστους εργασίας προχώρησε ο βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσλιγγίρης, σημειώνοντας ότι η λύση που δόθηκε αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον του κυβερνώντος κόμματος για τη Θράκη. Αναλυτικά, στη δήλωσή του ανέφερε: «κατατέθηκε και ψηφίστηκε χθες η Υπουργική Τροπολογία με την οποία δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά την επιδότηση 12% του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων των παραμεθόριων περιοχών, ζήτημα που είχα θίξει επανειλημμένα στους αρμόδιους Υπουργούς .

Το 2016 η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε Υπουργός κ. Σταθάκης με Υπουργικές Αποφάσεις κατήργησαν την επιδότηση του εργατικού κόστους για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε παραμεθόριες περιοχές.

Σήμερα με την εν λόγω τροπολογία, έρχεται η Νέα Δημοκρατία να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη Θράκη, βρίσκοντας τον τρόπο να αποκαταστήσει μια αδικία ετών, συμψηφίζοντας τα οφειλόμενα από το κράτος ποσά που αφορούν από το 2010 έως το 2015 με φορολογικές, ασφαλιστικές και άλλου είδους οφειλές των επιχειρήσεων, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την αναγκαία για την εποχή ρευστότητα στις επιχειρήσεις οι οποίες την στερήθηκαν.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για την άμεση ανταπόκριση τους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…