Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξάνθη για Όλους: Στήριξη τώρα για τους επαγγελματίες της Ξάνθης

Ξάνθη για Όλους: Στήριξη τώρα για τους επαγγελματίες της Ξάνθης

0

Η παράταξη Μελισσόπουλου ζητά να επισπευστεί η συνεδρίαση για τη συζήτηση των μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων

 

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» ζητά να επισπευστεί η συζήτηση για τη λήψη μέτρων στήριξης των επαγγελματιών της Ξάνθη, ώστε ο δήμος να τους στηρίξει άμεσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η ανακοίνωση αναφέρει: «όπως όλοι γνωρίζουμε το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει τεράστιες οικονομικές προεκτάσεις τόσο σε τοπικό, όσο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε τοπικό επίπεδο οι συμπολίτες μας επιχειρηματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν εδώ και ενάμιση μήνα το φάσμα μιας ζοφερής οικονομικής πραγματικότητας, που προέρχεται από την οικονομική απραξία και έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ελεύθερων επαγγελματιών και των οικογενειών τους.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισης, εδώ και τώρα.

Μέτρα που για να ληφθούν απαιτούνται γενναίες, διευρυμένες και ομόφωνες αποφάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμεριστούν τα πείσματα και οι πολιτικές σκοπιμότητες και να προσέλθουμε όλοι στο τραπέζι της συζήτησης, όπως ακριβώς συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μετά από τη ματαίωση του καρναβαλιού.

Ευελπιστούμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή, η Δημοτική Αρχή θα σταματήσει να επιμένει στη άποψή της να ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο 3,5 μήνες μετά (29.7.2020), όταν πλέον θα έχουν καταστραφεί τα πάντα.

Ευελπιστούμε ότι η Δημοτική Αρχή θα συμφωνήσει με την πρόταση που κατατέθηκε από 29 Δημοτικούς Συμβούλους και να πραγματοποιηθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με γνώμονα πάντα τη σύνεση, τη λογική και το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόταση μορφής κατέθεσε αιφνιδιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας

«Η κυβέρνηση δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των πολιτών», αναφέρει το κείμενο. Υπέρ της πρότα…