Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενημέρωσηαπό το δήμο Τοπείρου για την επαναλειτουργία των λαϊκών

Ενημέρωσηαπό το δήμο Τοπείρου για την επαναλειτουργία των λαϊκών

0

Αύριο στο Εύλαλο και Παρασκευή στους Τοξότες με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας

 

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοινώνει την επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών Ευλάλου από αύριο, Τρίτη 5-5-2020 και Τοξοτών από την Παρασκευή 8-5-2020  με την συμμετοχή ΜΟΝΟ παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών προϊόντων γης και θαλάσσης, ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας αφού η δραστηριοποίηση πωλητών βιομηχανικών προϊόντων ακόμη βρίσκεται σε απαγόρευση.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Επιπλέον, ως μέτρο πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, κατά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Δήμου Τοπείρου θα εφαρμόζονται υποχρεωτικά τα εξής:

  • Όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
  • Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.
  • Η μη συμμόρφωση των πωλητών με όλες τις σχετικές διατάξεις επισύρει την επιβολή των ποινικών και διοικητικών κυρώσεων που προβλέπονται από το νόμο.

Επίσης, θα πρέπει να τηρείται απόσταση δύο μέτρων ανά πελάτη έμπροσθεν του πάγκου εμπορευμάτων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 108 φοιτητές μείον συνεχίζει η Πολυτεχνική λόγω μετεγγραφών

47 από τις 69 αιτήσεις μετεγγραφής των φοιτητών που ανήκουν στην Μουσουλμανική Μειονότητα …