Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΜΘ: Μόλις έξι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την τελευταία ημέρα εφαρμογής του μέτρου

ΑΜΘ: Μόλις έξι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την τελευταία ημέρα εφαρμογής του μέτρου

0

Τρεις παραβιάσεις για μετακινήσεις εκτός νομού στην Περιφέρειά μας την Κυριακή

 

Η Κυριακή 3 Μαΐου ήταν η τελευταία ημέρα εφαρμογής του μέτρου της μετακίνησης με γραπτή δήλωση ή sms στο 13033. Παραμένουν τα μέτρα της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού και της αναστολής λειτουργίας με εντολή Δημόσιας Αρχής, οπότε και γι’ αυτά καλούνται να επιτηρούν οι αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικά, την Κυριακή

-για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων τρεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε 21)περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.570 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε 986 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

-για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 531 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων έξι στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη . Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 62.341 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

-για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις και συνελήφθησαν 5 άτομα. Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 567 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 545 άτομα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβάθμιση στην επικοινωνία του πολίτη με την Αστυνομία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα το τηλέφωνο και το e-mail που μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες γ…