Για την βάση..
240γρ γάλα
1κτγ κανέλα
1 κσ μέλι
Ξύσμα από πορτοκάλι
140γρ κουβερτούρα 65%
2 πακέτα πτι Μπερ
Για την κρέμα πορτοκαλιού
500γρ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
40γρ κορν φλάουρ
150γρ ζάχαρη
500μλ φυτική σαντιγί
+300 μλ φυτική σαντιγί για διακόσμηση
Διακόσμηση… σιρόπι καραμέλα και κερασάκια
Σε μια κατσαρόλα βάζω το γάλα, την κανέλα ,το μέλι, το ξύσμα, κι ανακατεύω καλά αφήνω να πάρει βράση για ένα λεπτό κι μετά αποσύρω από την φωτιά…κι ρίχνω μέσα την κουβερτούρα σε κομματάκια κι αφήνω να λιώσει… ανακατεύω απαλά κι ρίχνω σιγά σιγά το μείγμα από τα μπισκότα τα οποία πρώτα τα έχω κάνει σκόνη στο μπλέντερ. Παίρνω ένα ταψί διαστάσεις 32 επί 25 απλώνω σε ίσα μέρη με την παλάμη μου απαλά.
Για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα βάζω το χυμό από το πορτοκάλι την ζάχαρη και το κορν φλάουρ. Ανακατεύω μέχρι να πήξει και αφήνω μια ώρα να παγώσει εκτός ψυγείου.
Σε άλλο μπολ χτυπάω την σαντιγί κι ρίχνω λίγη λίγη μέσα στην κρέμα πορτοκαλιού με απαλές κινήσεις αναμιγνύω καλά.
Απλώνω μετά πάνω από την βάση μπισκότου ομοιόμορφα και χτυπάω αλλά 300ml σαντιγί κι διακοσμώ το γλυκό με σιρόπι καραμέλας και κερασάκια.