Αρχική Χωρίς κατηγορία Κόπηκε η πίτα των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

Κόπηκε η πίτα των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

0

Μεγάλη προσέλευση. Παρόντες νυν και πρώην πρόεδροι ΕΒΕ και Ομοσπονδίας. Το φλουρί στην κυρία Μαρίνου

Μια όμορφη, ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή το Σωματείο Συνταξιούχων Νομού Ξάνθης ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) στο ξενοδοχείο Ελισσώ.

Το διοικητικό συμβούλιο διοργάνωσε την ετήσια γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας.

Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου μιλώντας προς τους συνταξιούχους

Στην εκδήλωση την πίτα ευλόγησε απεσταλμένος του Μητροπολίτη ο οποίος απηύθυνε και τον χαιρετισμό του προς τους συνταξιούχους.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Σωματείου κ.Τσιακίρογλου έκοψε την πίτα, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό για Καλή Χρονιά με Υγεία. Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο ρόλο και αποστολή του Σωματείου, τις διάφορες δράσεις του όπως Κοινωνική, Πολιτιστική, Ταξιδιωτική και βεβαίως την Συνδικαλιστική στην κατεύθυνση των συντάξεων. Δηλαδή την αύξηση αυτών για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραΐτης, το μέλος του ΕΒΕ Μαριάνθη Μαλιαρουδάκη και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μαίρη Τσιακίρογλου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές προς τους παρευρισκόμενους.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Χρόνης Μπαλαφούτης και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στράτος Σερραίος, ενώ ειδική αναφορά έγινε στον Σταύρο Χρηστίδη, τον μεγαλύτερο σε ηλικία παρόντα συνταξιούχο επαγγελματία.

Οικογενειακές στιγμές: Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου με τη σύζυγό του Ξανθίππη, η Μαίρη Τσιακίρογλου, μητέρα και κόρη Μαλιαρουδάκη και ο Στ. Μωραΐτης

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κυρία Μαριάνθη Μαρίνου, από το Μυρωδάτο και είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση υπήρχε πλούσιος μπουφές.

Γενικώς οι απόμαχοι της επαγγελματικής ζωής πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό, συνάντησαν φίλους και γνωστούς και αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Χρόνο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…