Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο ληστείες σε 48 ώρες στο ίδιο βενζινάδικο!

Δύο ληστείες σε 48 ώρες στο ίδιο βενζινάδικο!

0
astynomiko_02

Στόχος πρατήριο υγρών καυσίμων της δυτικής εισόδου- Η λεία περιορίστηκε στις εισπράξεις της ημέρας

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας-Αναπόφευκτα εξετάζεται η πιθανότητα σύνδεσης των δύο περιστατικών

Ένα βενζινάδικο της δυτικής εισόδου της πόλης αποτέλεσε στόχο ληστειών το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς σημειώθηκαν δύο ληστείες το βράδυ της Παρασκευής και δύο νύχτες μετά. Η αστυνομία διεξάγει επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στην πρώτη περίπτωση, ο ένας από τους δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε τον υπάλληλο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένα άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε υπάλληλο άλλου πρατήριου υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Η λεία των δύο ληστειών περιορίστηκε στις εισπράξεις της ημέρας και σε καμία δεν ξεπέρασε τα 1.000 ευρώ. Η αστυνομία εξετάζει αναπόφευκτα αν συνδέονται οι δύο περιπτώσεις, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να οφείλεται σε… σύμπτωση!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…