Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές του Α.Π. ΟΦΚΑ

Τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές του Α.Π. ΟΦΚΑ

0

Αθλητική γιορτή με τιμητικές διακρίσεις

Όμορφη, χαρούμενη και συγκινητική εκδήλωση σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Μεγάλες στιγμές συγκίνησης επεφύλαξε στην εκδήλωσή της η διοίκηση του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου στίβου ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, το απόγευμα του Σαββάτου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Νατάσσα».

Η απόλυτα πετυχημένη γιορτή ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στους αθλητές, ενώ βραβεύτηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε πανελλήνια ή διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο πρόεδρος Βαγγέλης Πατσαμάνης με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πρέπει να τονίσουμε ότι ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από παιδιά, αθλητές, γονείς και κηδεμόνες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελη και ο Γιάννης Παπαχρόνης, δημοτικός Σύμβουλος και παλιός αθλητής του στίβου.

Η εκδήλωση

Στην αρχή, ο πρόεδρος κ.Πατσαμάνης αναφέρθηκε στους διακριθέντες κατά διάφορες χρονικές περιόδους αθλητές του ΑΠΟΦΚΑ με χρυσά, αργυρά, χάλκινα μετάλλια, ο αριθμός των οποίων όπως είπε, εάν αναφερόταν όλοι τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου, θα γέμιζαν βιβλίο.

Ακολούθως κλήθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης να χαιρετίσει την εκδήλωση αναφέροντας και την πορεία λύσης των δύο θεμάτων του Συλλόγου, όπως την κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο της Ασπίδας αλλά και τη δημιουργία σε διπλανό χώρο κλειστού Γυμναστηρίου προπόνησης.

Κλείνοντας ο κ. δήμαρχος τόνισε ότι ο δήμος εργάζεται για την ολοκλήρωση των εργασιών του μεγάλου κολυμβητηρίου αλλά και την κατασκευή του μικρού κολυμβητηρίου στον χώρο της Ασπίδας.

Παράλληλα διαβεβαίωσε διοίκηση, γονείς και αθλητές πως ο δήμος εμπράκτως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους Συλλόγους που προσφέρουν έργο στην κοινωνία, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τομέα του Εθελοντισμού που διακρίνει τους κατοίκους της Ξάνθης.

Σύντομο χαιρετισμό ακολούθως απηύθυνε και ο Γιάννης Παπαχρόνης ενώ μίλησε και για την δύσκολη περίοδο της δικής του αθλητικής πορείας.

Στη συνέχεια δόθηκαν οι τιμητικές βραβεύσεις στους διακριθέντες μικρούς αθλητές, ενώ ακολούθησε γιορτή για τα παιδιά στα οποία δόθηκαν μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ήταν μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση που ενθουσίασε τους μικρούς αθλητές.

Στις βραβεύσεις, κορυφαία στιγμή, η βράβευση του Άγγελου Σουλτάνη, προπονητή επί σειρά ετών στον Σύλλογο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…