Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πιο ενισχυμένες φέτος οι Σχολικές Επικουρικές Υποτροφίες

Πιο ενισχυμένες φέτος οι Σχολικές Επικουρικές Υποτροφίες

0

Σε 38 έναντι 32 την περσινή χρονιά, μαθητές και φοιτητές θα δοθεί η οικονομική ενίσχυση, σε τελετή απονομής το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Πρόεδρος Συνδέσμου Μ. Παυλίδου: «με σύνθημα ‘Γίνετε Ένα Με Μας’ σχεδιάζουμε ακόμη περισσότερη αρωγή, οικονομική και ουσιαστική, για τους μαθητές της Ξάνθης»

 Για μια ακόμη χρονιά ο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης θα απονείμει φέτος υποτροφίες σε αριστούχους, οικονομικά ασθενέστερους μαθητές και φοιτητές της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Η ενίσχυση φέτος, που αφορά στο σχολικό έτος 2018-2019 είναι ακόμη πιο ενισχυμένη, κατά 2.000 περισσότερο (συνολικά περισσότερα από 11.000 ευρώ) και αυτό οφείλεται στην εκτεταμένη προσπάθεια των μελών του συλλόγου, ώστε να υποστηριχθεί ο θεσμός και μαζί του οι μαθητές και φοιτητές που αριστεύουν.

Η εκδήλωση απονομής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνος Χατζιδάκις», Βενιζέλου 15-17.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και θα τραγουδήσει η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής –Ωδείου «Εύφωνον» με τους μουσικούς Δημήτρη Δημητρίου, Ριψιμέ Ντανιελιάν και Νίκη Μαζαράκη, με την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Αναστασίας Βαφειάδου.

«Σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε το θεσμό όχι μόνο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει ήδη ‘στα σκαριά’»
Μαρίνα Παυλίδου
Πρόεδρος Συνδέσμου Σχολικών
Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαρίνα Παυλίδου, μιλώντας για τη φετινή εκδήλωση τόνισε ότι: «η ενισχυμένη φετινή αρωγή του Συνδέσμου οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια συντονισμού και την υποστήριξη που λάβαμε από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, επιχειρήσεις και δημότες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά γιατί πραγματικά σε όσους στραφήκαμε ανταποκρίθηκαν με μικρά και μεγάλα ποσά, από το υστέρημα ή το πλεόνασμα του καθενός. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη μας, αλλά και την προηγούμενη Διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας». Η Μαρίνα Παυλίδου επεσήμανε ακόμη ότι πρόθεση της Διοίκησης του Συνδέσμου είναι να συνεχίσει τις προσπάθειες και να ενισχύσει το θεσμό, όχι μόνο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει ήδη «στα σκαριά» και αφορούν σε παρεμβάσεις για θέματα εκπαίδευσης, τα οποία και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…