Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστρέφει ο Κασάδο στην Ξάνθη

Επιστρέφει ο Κασάδο στην Ξάνθη

0

Έχει γίνει πρόταση και στον Κάστρο

Ο Ισπανός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της Ξάνθης και επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια έπειτα από έξι μήνες. Ο παίκτης είχε φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι καθώς οι συνομιλίες με τη διοίκηση δεν είχαν θετική κατάληξη, όμως τώρα πείστηκε και θα γυρίσει. Στο παιχνίδι της απόκτησής του είχε μπει και ο Παναιτωλικός, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει σε έναν σύλλογο που γνωρίζει καλά, ενώ ικανοποιήθηκε και στο οικονομικό σκέλος. Μαζί με Λεάντρο Σόσα θα καλύψουν την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ο Κασάδο αναμένεται άμεσα στην Ξάνθη, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα, ωστόσο δικαίωμα να αγωνιστεί θα έχει από τον Γενάρη. Ο 30άχρονος αμυντικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά στην Ξάνθη θεωρούν ότι στις αρχές του 2019 θα είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει ακόμα και στο βασικό σχήμα.Θυμίζουμε ότι είχε κατέγραψε 51 συμμετοχές για το πρωτάθλημα σε δυο χρόνια, με δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ στο κύπελλο είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ.

Ένας άλλος παίκτης που ακούγεται έντονα ότι θα επιστρέψει είναι ο Κάστρο, ο οποίος αποχώρησε από την Ξάνθη μετά από δυο χρόνια παρουσίας. Ωστόσο κυοφορείται η επιστροφή του 27χρονου επιθετικού για να τονώσει την μπροστινή γραμμή, που είναι γεγονός ότι πάσχει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…