Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ MVP ο Λισγάρας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

MVP ο Λισγάρας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

0

Χωρίς τους τέσσερις διεθνείς παίκτες οι προπονήσεις

Το γκολ που πέτυχε και η γενικότερη απόδοση του Χρήστου Λισγάρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εκτιμήθηκαν από τους φιλάθλους του ΑΟΞ οι οποίοι τον ανέδειξαν σε MVP στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, μετά την σχετική ψηφοφορία στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram. Η βράβευσή του έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) στο γήπεδο του Ν. Ζυγού όπου βρέθηκαν πολλά παιδάκια από την περιοχή για να γνωρίσουν από κοντά τον αρχηγό της ομάδας της Ξάνθης.

Οι παίκτες είχαν διήμερο ρεπό την Τρίτη και την Τετάρτη, μιας και δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο ενώ η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ξεκίνησε την Πέμπτη οπότε και η ομάδα επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεών της.

Η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την συνέχεια των υποχρεώσεών, χωρίς να έχει τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές της. Ο Κασά Καμαρά με την Εθνική Μαυριτανίας και ο Μίκαελ Ντίρεσταμ με την Εθνική Γουινέας καθώς και οι Γιάννης Φάκκης και Κωνσταντίνος Θυμιάνης με την Εθνική Ελλάδος Κ-19. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπαξεβανίδης – Φοσέ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…