Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Πέμπτη

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Πέμπτη

0

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Ξάνθη

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων , οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου..

Για τον εορτασμό της ημέρας θα γίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-Ώρα 8:00. Επίσημη  έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

-Ώρα 11:00. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος. Εκφώνηση ομιλίας στο Ναό .

-Ώρα 11:30. Kατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης , τους Βουλευτές, το Στρατηγό Διοικητή Δ΄ΣΣ, το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του ΔΠΘ, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Πόρτο  Λάγος, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας , το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θέλει να τιμήσει την εορτή αυτή.

-Ώρα 12:15 Εγκαίνια έκθεσης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με θέμα την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και τα 190 χρόνια από την ίδρυση του όπλου του Μηχανικού – Λιτή εκδήλωση

-Ώρα 16:40. Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…