Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με τη συνεργασία Δήμου και Γαλακτοπωλεία ΡΟΔΟΠΗΣ δεντροφύτευση στη Χρύσα

Με τη συνεργασία Δήμου και Γαλακτοπωλεία ΡΟΔΟΠΗΣ δεντροφύτευση στη Χρύσα

0

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Συμπεριφοράς της Ροδόπης

Δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο πρωινές ώρες σε κατάλληλο χώρο στη Χρύσα. Τη πρωτοβουλία είχε η διεύθυνση του Γαλακτοπωλεία ΡΟΔΟΠΗ σε συνεργασία με το τμήμα Πρασίνου του δήμου Ξάνθης.

Η όλη πρωτοβουλία παρά το ψιλόβροχο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φυτεύτηκαν αρκετά δέντρα, μικρά και μεγάλα στο χώρο επιλογής, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στη γέφυρα που ενώνει τη Νέα με την Παλιά Χρύσα. Η ομάδα του τμήματος Πρασίνου είχε προετοιμαστεί κατάλληλα και όλοι μαζί εργάστηκαν για την δεντροφύτευση που θ’ αναδείξει στην περιοχή έναν μικρό πνεύμονα Πρασίνου.

Από πλευράς δήμου ήταν παρών ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Περιβάλλοντος κ. Σιαμπάν Μπαντάκ, ενώ εκ μέρους της ΡΟΔΟΠΗΣ ήταν παρόντες ο διευθυντής εργοστασίου Ξάνθης Καλούτσας Σεραφείμ και ο υπεύθυνος ΕΚΕ και Γραφείου Τύπου Τόλης Κωνσταντίνος.

Το μεσημέρι, στους συντελεστές της πρωτοβουλίας παρατέθηκε γεύμα στο οποίο παρακάθησε και χαιρέτησε ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης.

Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα ήταν η άψογη συνεργασία των δύο πλευρών. Από δε την Ροδόπη τονίστηκε – και το σημειώνουμε – πως και κατά το παρελθόν υλοποίησε αλλά και στο μέλλον θα υλοποιηθούν πρωτοβουλίες εταιρικής πρωτοβουλίας εκ μέρους της επιχείρησης.

Ο αντιδήμαρχος κ.Μπαντάκ τόνισε ότι ο δήμος είναι ανοιχτός σε παρόμοιες ιδέες, συμμετέχει και αξιοποιεί τις πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων προς όφελος των δημοτών.

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση κρατικών αγροτικών ενισχύσεων λόγω πολέμου Ουκρανίας προτείνει η Κομισιόν

Κατά την τελευταία σύνοδό του, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Μαρτίου 2024, το Ευρωπα…