Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανηγυρικό κλίμα στην ομάδα της Ξάνθης μετά την 5η νίκη

Πανηγυρικό κλίμα στην ομάδα της Ξάνθης μετά την 5η νίκη

0

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες

Επέστρεψε η ομάδα της Ξάνθης στις προπονήσεις μετά το τρίτο φετινό εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα. Το 0-1 επί του Παναθηναϊκού ήρθε σαν συνέχεια μιας θετικής παράδοσης στα εκτός έδρας παιχνίδια με τους «πράσινους» κάτι που έδωσε την δυνατότητα στην ξανθιώτικη ομάδα να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Μία νίκη, η 5η στο φετινό πρωτάθλημα, που ήρθε μία μέρα μετά τα 100ά Ελευθέρια της Ξάνθης, κάνοντας το ακόμη πιο εύφορο το κλίμα της πόλης. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας στο προπονητήριο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα (5/10) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπαξεβανίδης, ενώ ο Κασά Καμαρά αναχώρησε για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Μαυριτανίας.

Οι συνεχείς επιτυχίες της ομάδας έχουν δώσει άλλη διάσταση φέτος στα όνειρα των ανθρώπων της, που αρχίζουν να φτάνουν ακόμα και στην Ευρώπη, δεδομένου πως με τους βαθμούς που έχουν κερδηθεί ήδη έχει κερδίσει πέρα από το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων και άριστη ψυχολογία και τεράστια αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Ωστόσο τις σκέψεις αυτές ακόμα δεν τις εκφράζουν δημόσια παίκτες και προπονητής μια και η εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι μόλις στην 6η αγωνιστική.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…